Kærlighed eller konflikt?

KÆRLIGHED ELLER KONFLIKT?
I starten af jeres parforhold var luften elektrisk, bare I var i rum med hinanden. I kunne snakke i timevis om meningen med tilværelsen, mens I stirrede hinanden dybt i øjnene, og hver især blev mere og mere sikre på, at her var den kærlighed, der skulle vare resten af livet.
I mellemtiden er der kommet børn til, og efterhånden går hverdagen mere op i fornuft og praktik. Hvis du kan genkende fornemmelsen af, at I ikke længere helt er på bølgelængde følelsesmæssigt, er du bestemt ikke alene.
Som du nok har erfaret er der forskel på forelskelse og kærlighed. Forelskelse kommer af sig selv, forelskelse gør dig kreativ og initiativrig og forelskelse kan komme og gå. Kærlighed er en forpligtigelse og et engagement hvor du handler aktivt i hverdagen, kærlighed er en opgave og kærlighed gør ikke blind.
Du skal arbejde for kærligheden og du skal udtrykke den overfor din partner, men du og din partner gør det sikkert forskelligt.
Kærlighed kan udtrykkes med:
• Anerkendende ord
• Ved at sætte tid af til hinanden
• Ved at give små og store gaver, som viser at du har set den anden
• Tjenester: At du praktisk konkret gør noget til gavn for familien
• Fysisk nærhed og intimitet
Det kærlighedssprog du selv benytter, vil du oftest gerne have fra din partner.
Lær mere om kærligheden til en samtale med mig! Jeg er uddannet PREP-terapeut: Praktiske redskaber til et engageret parforhold.

Skrevet af: Petti Kirkeby Ravn den 4. august 2017

Kontakt mig i dag, og få mere positivt samvær i din familie!
Ring til mig på telefon: 22 46 79 04 - eller skriv en e-mail: petti@familiecirkler.dk

Læs mere om min baggrund her